Combineer teambuilding met een gerichte opleiding

Drive safe, drive change

Nood aan meer connectiviteit? Co-creatieve blended en verankerende change- en leertrajecten in samenwerking met the House of Change.
Veilig autorijden bestaat uit 3 aspecten: verkeersattitude, techniek en vaardigheid. De JESCO-basisopleiding autoveiligheid richt zich tot bedrijven die snel en efficiënt de rijvaardigheid van hun personeel willen verbeteren. Dankzij deze verkeersstage van één dag kunt u meer greep krijgen op de directe en indirecte kosten verbonden aan de mobiliteit van uw medewerkers. Bovendien levert u er een belangrijke bijdrage aan verkeersveiligheid mee.  

Voor elke organisatie op zoek naar een originele activiteit met een directe meerwaarde. Teambuilding gevolgd door een opleidingstraject.

Een persoonlijke intakegesprek i.f.v. de juiste formule voor een activiteit met een doorgedreven leerrendement.

Gericht op de gehele populatie van uw organisatie. Gecoacht en gefaciliteerd door professionals die tijdens de opleiding fungeren als jullie inspirator, waardevol klankbord en expert ter zake.

Certificaten uitgereikt door 2 onafhankelijke erkende opleidingscenters met samen meer dan 40 jaar ervaring in het trainingsvak.

Plaats het welzijn van je medewerkers bovenaan de agenda!

De hoogste tijd om de uitdagingen van vandaag aan te pakken met een concreet initiatief.

Dat kan je doen door:

Dat hoef je niet alleen te doen want:

Gezamelijke visie op leren

Om organisaties en hun populaties terug te doen connecteren, om hen professioneel aan verbinding te laten werken… werkte the house of change samen met de Jesco AutotrainingSchool een laagdrempelige en atypische formule uit. “Duurzame ontwikkeling van de organisatie door impactvolle individuele verandering,” het is deze visie die the house of change en JESCO samenbracht. Gedreven door de gedeelde wil om een gezamenlijke klant te helpen bij actuele “change challenges” dachten we na over een nieuw concept waarin we onze expertise samenbrengen.

Formule op maat

Een combinatie of leertrack die start met een inspirerende en confronterende slipcursus behoort uiteraard tot uw mogelijkheden. Met veel plezier tekenen we een unieke roadmap voor u uit in functie van uw specifieke doelen. Ontdek onze thema’s en modules om het ideale track voor uw organisatie samen te stellen:

Praktische informatie

Het Drive Safe, Drive Change concept is opgebouwd volgens het zelf ontworpen SILVER©-methodologie van the house of change dat nauw aansluit met die van Jesco Autotraining School die het leerrendement maximaliseren. Je traject kan uit de volgende onderdelen bestaan:

Alle workshops zijn maximaal interactief en intrainend zodat er wordt geleerd dankzij de expertise van je begeleiders én mede deelnemers.

Budget

Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-Portefeuille.

Netto-investering met KMO-P: vanaf €175 p.p. ,- ex. btw
Bruto-investering: vanaf €250 p.p.,- ex btw

Inschrijven voor onze B2B-opleidingen

Interesse in onze opleidingen?
Vraag via onderstaande knop je offerte aan.

De KMO-portefeuille, tot 30% subsidie!

JESCO Auto Training School is sinds 2007 ononderbroken erkend door de Vlaamse Overheid als opleidingsverstrekker. Het volledig pakket aan rijvaardigheidsopleidingen werd hiervoor onderworpen aan een doorgedreven audit. Dat we keer op keer een positieve evaluatie krijgen is niet alleen een erkenning van onze unieke expertise over verkeersveiligheid, het betekent ook dat Vlaamse KMO’s aanspraak kunnen maken op 20 tot 30% subsidie. Kies daarom JESCO voor uw opleidingsproject in veilig, intelligent en bewust autorijden.

Toen ik aan de JESCO slipcursus begon (voor de fun en de kick!), kon ik niet vermoeden dat die ervaring me uiteindelijk het leven zou redden! Wat me vooral was bijgebleven is de tip: “focus niet op het naderende gevaar, maar zoek naar een uitweg.”

Jaren later stond ik op een snelweg in de file en zag ik in mijn achteruitkijkspiegel een vrachtwagen veel te snel dichterbij komen. De chauffeur zou onmogelijk nog kunnen remmen. Ik herinnerde me “zoek een uitweg”, startte snel mijn wagen om op de pechstrook te vluchten… Die vrachtwagen is toch nog bij mij binnengereden aan de koffer en het achterportier, maar ik zat ten minste niet geplet tussen de vrachtwagen voor mij en de aanstormende tientonner.
Ik ben JESCO zeer dankbaar voor het bevorderen van mijn inzicht in verkeerssituaties en die enkele eenvoudige, maar potentieel levensreddende tips. Ik zou dan ook iedere bestuurder het advies geven om de JESCO-cursus te volgen.

Ann Dierick
Anesthesist

- A. Dierick

Supergoede en leerijke ervaring gegeven door zeer goede instructeurs. Een aanrader, niet twijfelen om hier een cursus te volgen.

- C.B. – 5 sterren Google review

Vorig weekend volgde ik de cursus slip- en remcontrole bij Jesco. Wat een ervaring! Het was niet alleen geweldig leerrijk, maar ook nog eens superplezant! We kregen veel oefenkansen en goeie tips en tricks die ons hielpen bij een volgende poging. Daarnaast rij je met verschillende soorten wagens (manueel, automaat, gewone banden, ‘slicks’…) om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Ik heb zeker het gevoel dat ik mij nu veiliger in het verkeer kan begeven, te beginnen bij een correcte zitpositie, waar uiteraard ook werd bij stilgestaan. Instructeur Glenn deelde zijn kennis en ervaring en moedigde ons aan om onze grenzen op te zoeken op de piste, dit altijd met de glimlach! Zelf gaf hij ook af en toe een demo, waar je – dankzij de bijhorende uitleg – ook weer uit leert. Kortom, het was een topervaring! Als ik de kans krijg, kom ik zeker terug! 😉

- Helena Kropek – 5 sterren Google Review

Het was een geweldig terugkommoment deze voormiddag. De praktijk was leervol moment met zeer vriendelijke en professionele begeleiding van ervaren instructeurs, met voor en na een opsomming van de verschillende factoren die invloed hebben op deze opdrachten en ze te neutraliseren. Er waren interactieve opdrachten die een mij zeker hebben doen verstaan hoe belangrijk remmen, afstand houden, niet afgeleid zijn,… konden zijn. Met als afsluiter een zeer interessant groepsgesprek waaruit ik zeker heb geleerd. Hier kom ik zeker terug!

- Jarne Verbraeken

Een aangenaam terugkommoment gehad, bedankt Jesco voor de interessante en leerrijke cursus!

- Lore Van Asten

Ik vond het altijd nutteloos, tot mijn dochter dit bij jullie heeft gedaan. Super ervaring opgedaan en eigenlijk iets goed voor elke bestuurder 👍

- Melissa Zearo

Prachtige ervaring: in het slipgedeelte doe je belangrijke kennis op hoe je in noodsituaties moet reageren en gecombineerd met de commentary drive, krijg je ook inzicht in je eigen verkeerde rijgewoontes. Het is een zeer toffe ervaring en het kan letterlijk levens redden!

- P.B. – 5 sterren Google Review

Terugkommoment gedaan bij Jesco in Puurs en was echt een top dagje. Hele goeie vriendelijke, leuke en grappige instructeurs die sfeer afmaken. Ik heb veel kunnen bijleren in een paar uur. Kortom een onvergetelijke en leerrijke ervaring !

- Soufiane Echamlali Araouhid

Wat een TOP ervaring. We hadden met het ganse Codacious team een hele dag slip- en rijvaardigheidstraining geboekt. Super enthousiaste lesgevers, vlot en leuk gebracht… een top dag voor het ganse team!

- Stefan Moelants