Car Competence Events

Beleven met meerwaarde.
JESCO organiseert uw teambuilding, personeelsfeest, incentive of klantenevent in een bijzonder kader.

Niet zomaar een bedrijfsgebeuren 

JESCO Car Competence Events voegen waarde toe aan uw belangrijke bedrijfsgebeurtenissen. Daarbij focussen we ons op samen beleven, op verbondenheid en op elkaar beter leren kennen. Die ervaring verrijken we met educatieve actie en buitengewoon veel plezier. Uw deelnemers gaan niet alleen leren hoe ze een slippend voertuig kunnen beheersen en gecontroleerd tot stilstand brengen, ze gaan ook in een unieke context de anderen ontdekken.  

Kies voor uw volgende bedrijfsevent een activiteit die zinvol, plezierig en maatschappelijk relevant is. Boek een JESCO Car Competence Event, zo werkt u aan uw bedrijf en ook aan veiliger verkeer.  

We maken graag een aangepaste offerte voor je

Maxi kan, Mega mag 

JESCO-rijvaardigheidsevents zijn afgestemd op iets grotere groepen van minimum 10 personen. Op die manier kunnen we een uitgebalanceerd programma boordevol actie samenstellen. U kiest zelf of u voor een halve dan wel een hele dag gaat.  

Jaarlijks organiseren we op de JESCO-site meer dan 250 events, gaande van maxi tot mega. Typische add-ons zijn bijvoorbeeld een groepslunch of diner, een bonding BBQ of een 4-wheel drive. Wat zei u? Een helikoptervlucht? Ook dat kan, net als een karts and cars event in samenwerking met onze karting FUN partner INKART

Inspiratie voor uw volgende bedrijfsevent vindt u de teasers hieronder.

Triple Action Events

De Triple Action Events zijn het resultaat van onze intense samenwerking met INKART. Omdat we beide gelegen zijn op dezelfde site langsheen de A12 Antwerpen-Boom kunnen we veiligheid en plezier op vier wielen verenigen in één allesomvattende happening voor uw bedrijf: slip- en remcontrole, wagenbeheersing en karting plezier.  

Tijdens uw Triple Action Event staat er niemand aan de kant. In de module remcontrole oefenen uw gasten de noodstop en de noodstop met ontwijking. Verder leren ze een slippende wagen controleren tijdens een sessie slipcontrole. Tijdens een heuse karting Grand Prix ervaren uw deelnemers wat echt racen is, inclusief podium en bubbels.  

Lees nu alles over drie keer eindeloos veel actie op onze Karts & Cars pagina

Jouw volgende corporate event bij Jesco?

JESCO organiseert uw teambuilding, personeelsfeest, incentive of klantenevent in een bijzonder kader.