Coaching & evaluatie in reële verkeersituaties

Commentary Drive

Ideaal vertrekken corporate opleidingsprogramma’s vanuit een goede kennis van de competenties van alle medewerkers. Meestal zijn de financiële en technische vaardigheden uitstekend gedocumenteerd. Of werknemers zich ook veilig met de auto van en naar het werk begeven is vaak een grote onbekende. Daarom ontwikkelde JESCO de Commentary Drive, een opbouwende evaluatie van de rijvaardigheid van uw deelnemers.  Samen met een JESCO-coach rijden ze een nauwkeurig uitgestippeld parcours. Tijdens de rit krijgen ze waardevolle aanwijzingen en worden hun driving skills geregistreerd met de JESCO-Cam. Na deze praktische sessie analyseren we de opnames, daarbij geholpen door IT-toepassingen. Tijdens de debriefing stelt iedere deelnemer zijn persoonlijk actiepuntenplan op en reiken we hen nog meer concrete tips aan.  Voortaan gaan uw medewerkers bewuster, veiliger en met meer inzicht de baan op. 

De Commentary Drive maakt deel uit van de totaalopleiding Corporate Driving Safety  en kan ook los geboekt worden. We organiseren ze geheel volgens uw wens in de buurt van uw bedrijf of in de omgeving van JESCO Auto Training School nabij de A12 Antwerpen – Brussel. Vraag vandaag nog uw offerte. Graag een persoonlijk antwoord op uw vraag? Bel ons op 03/866.16.66 

Veilig rijden begint bij kennis van de persoonlijke rijvaardigheid.

De JESCO Commentary Drive geeft chauffeurs meer inzicht in hun wagenbeheersing en het verkeer. Zo gaat iedereen veilig op weg.

Programma Commentary Drive voor bedrijven

Duur:

½ dag. Praktische instructie, analyse en opstellen van een persoonlijk actieplan. 

Locatie:

Vanop uw bedrijfslocatie of vanaf JESCO Auto Training School, Ooievaarsnest 33, 2870 Ruisbroek. Dat is naast de A12 Antwerpen–Brussel ter hoogte van Boom.

Stage inhoud:

  • Kennismaking met de persoonlijke JESCO-coaches en briefing.
  • Korte theoretische sessie met aandacht voor het belang van een defensieve rijattitude.
  • Interactieve rijopdracht volgens een vooraf bepaald traject met aanwijzingen en coaching door ervaren JESCO-verkeersveiligheid experten.
  • Evaluatie tijdens de rit op meer dan 30 criteria van het verkeersinzicht en de stuur- en remtechniek van iedere chauffeur.
  • Registratie van de volledige rit met de JESCO-cam
  • Computer ondersteunde analyse van de onboard opnames.
  • Debriefing en opstellen van een persoonlijk verbeterpunten programma.

Neem vandaag nog het juiste initiatief en werk actief aan de verkeersveiligheid van uw medewerkers. Vraag een offerte voor een Commentary Drive.  

Op zoek naar een volledig opleidingsprogramma voor veiliger autorijden in uw onderneming? We helpen u graag op 03/866.16.66 of neem een kijkje op onze Corporate Driving Safety pagina.  

Inschrijven voor onze B2B-opleidingen

Interesse in onze opleidingen?
Vraag via onderstaande knop je offerte aan.

De KMO-portefeuille, tot 30% subsidie!

JESCO Auto Training School is sinds 2007 ononderbroken erkend door de Vlaamse Overheid als opleidingsverstrekker. Het volledig pakket aan rijvaardigheidsopleidingen werd hiervoor onderworpen aan een doorgedreven audit. Dat we keer op keer een positieve evaluatie krijgen is niet alleen een erkenning van onze unieke expertise over verkeersveiligheid, het betekent ook dat Vlaamse KMO’s aanspraak kunnen maken op 20 tot 30% subsidie. Kies daarom JESCO voor uw opleidingsproject in veilig, intelligent en bewust autorijden.

Toen ik aan de JESCO slipcursus begon (voor de fun en de kick!), kon ik niet vermoeden dat die ervaring me uiteindelijk het leven zou redden! Wat me vooral was bijgebleven is de tip: “focus niet op het naderende gevaar, maar zoek naar een uitweg.”

Jaren later stond ik op een snelweg in de file en zag ik in mijn achteruitkijkspiegel een vrachtwagen veel te snel dichterbij komen. De chauffeur zou onmogelijk nog kunnen remmen. Ik herinnerde me “zoek een uitweg”, startte snel mijn wagen om op de pechstrook te vluchten… Die vrachtwagen is toch nog bij mij binnengereden aan de koffer en het achterportier, maar ik zat ten minste niet geplet tussen de vrachtwagen voor mij en de aanstormende tientonner.
Ik ben JESCO zeer dankbaar voor het bevorderen van mijn inzicht in verkeerssituaties en die enkele eenvoudige, maar potentieel levensreddende tips. Ik zou dan ook iedere bestuurder het advies geven om de JESCO-cursus te volgen.

Ann Dierick
Anesthesist

- A. Dierick

Supergoede en leerijke ervaring gegeven door zeer goede instructeurs. Een aanrader, niet twijfelen om hier een cursus te volgen.

- C.B. – 5 sterren Google review

Vorig weekend volgde ik de cursus slip- en remcontrole bij Jesco. Wat een ervaring! Het was niet alleen geweldig leerrijk, maar ook nog eens superplezant! We kregen veel oefenkansen en goeie tips en tricks die ons hielpen bij een volgende poging. Daarnaast rij je met verschillende soorten wagens (manueel, automaat, gewone banden, ‘slicks’…) om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Ik heb zeker het gevoel dat ik mij nu veiliger in het verkeer kan begeven, te beginnen bij een correcte zitpositie, waar uiteraard ook werd bij stilgestaan. Instructeur Glenn deelde zijn kennis en ervaring en moedigde ons aan om onze grenzen op te zoeken op de piste, dit altijd met de glimlach! Zelf gaf hij ook af en toe een demo, waar je – dankzij de bijhorende uitleg – ook weer uit leert. Kortom, het was een topervaring! Als ik de kans krijg, kom ik zeker terug! 😉

- Helena Kropek – 5 sterren Google Review

Het was een geweldig terugkommoment deze voormiddag. De praktijk was leervol moment met zeer vriendelijke en professionele begeleiding van ervaren instructeurs, met voor en na een opsomming van de verschillende factoren die invloed hebben op deze opdrachten en ze te neutraliseren. Er waren interactieve opdrachten die een mij zeker hebben doen verstaan hoe belangrijk remmen, afstand houden, niet afgeleid zijn,… konden zijn. Met als afsluiter een zeer interessant groepsgesprek waaruit ik zeker heb geleerd. Hier kom ik zeker terug!

- Jarne Verbraeken

Een aangenaam terugkommoment gehad, bedankt Jesco voor de interessante en leerrijke cursus!

- Lore Van Asten

Ik vond het altijd nutteloos, tot mijn dochter dit bij jullie heeft gedaan. Super ervaring opgedaan en eigenlijk iets goed voor elke bestuurder 👍

- Melissa Zearo

Prachtige ervaring: in het slipgedeelte doe je belangrijke kennis op hoe je in noodsituaties moet reageren en gecombineerd met de commentary drive, krijg je ook inzicht in je eigen verkeerde rijgewoontes. Het is een zeer toffe ervaring en het kan letterlijk levens redden!

- P.B. – 5 sterren Google Review

Terugkommoment gedaan bij Jesco in Puurs en was echt een top dagje. Hele goeie vriendelijke, leuke en grappige instructeurs die sfeer afmaken. Ik heb veel kunnen bijleren in een paar uur. Kortom een onvergetelijke en leerrijke ervaring !

- Soufiane Echamlali Araouhid

Wat een TOP ervaring. We hadden met het ganse Codacious team een hele dag slip- en rijvaardigheidstraining geboekt. Super enthousiaste lesgevers, vlot en leuk gebracht… een top dag voor het ganse team!

- Stefan Moelants