Total Driving Control

Het totaalpakket slip- en remcontrole, wagenbeheersing, rijvaardigheid.

Echt werk maken van verkeersveiligheid doe je door te kiezen voor het integrale leertraject Total Driving Control. Het is de meest volledige en voordelige formule om stap voor stap beter en veiliger te leren rijden met de wagen.

Je idee om niet voor half werk te gaan en te kiezen voor het JESCO-totaalprogramma Total Driving Control is een strak plan. In 3 intensieve theoretische en praktische trainingen leer je alles wat nodig is om perfect, bewust en veilig aan het verkeer deel te nemen. Je start met de basiscursus slip- en remcontrole. Tijdens deze initiatie leer je potentieel gevaarlijke situaties op de weg vermijden en train je de juiste stuur- en remtechnieken om je uit noodsituaties te redden. De volgende stap in je opleidingstraject is wagenbeheersing. Je oefent op slipcontrole in bochten, hard remmen in lastige en split-ground situaties, aquaplaning en stuurwielbehandeling. Na deze stagedag begrijp je perfect de oorzaken van over- en onderstuur. Tot slot rond je jouw doorgedreven opleiding af met de finale cursus rijvaardigheid. Je perfectioneert je wagencontrole en je focust op het volgen van de ideale lijn in bochten, het correct evalueren van remzones in complexe situaties en je vergroot je overall verkeersbewustzijn. Bereid je 100% voor op de gevaren in het verkeer van vandaag en de verrassingen op de weg van morgen. Schrijf je in voor het volledige opleidingsprogramma Total Driving Control. Waarom volg je niet samen een opleiding? Haal een naaste, kennis of collega aan boord en schenk de JESCO-cadeaubon.

Total Driving Control is het meest volledige autotraining programma.

Alleen door veel en intensief trainen onder begeleiding van ervaren instructeurs kan je leren om perfect en met volledige controle je wagen te besturen. JESCO Total Driving Control is het resultaat van meer dan 40 jaar ervaring in rijvaardigheidstraining. 

Full Control over je wagen met JESCO

Total Driving Control of privé stage? Jij kiest.

Slip- en remcontrole

De intensieve basiscursus met heel veel hands-on training. Je leert gecontroleerd remmen en hindernissen ontwijken. Daarnaast verbeter je ook je inzicht in het verkeer zodat je potentieel gevaar beter herkent. 

Wagenbeheersing

Tijdens deze vervolgstage vergroot je je controle over je voertuig. Het accent ligt op proactief rijgedrag en het trainen van de noodzakelijke vaardigheden om ook in complexe verkeerssituaties je wagen meester te blijven.  

Rijvaardigheid

Tijdens deze derde opleiding zet je de kroon op je werk. Je perfectioneert je rijvaardigheid en je wordt op meer dan 30a punten geëvalueerd. Zo word je een expert in verkeersveilig rijden. 

Privéstage

Heb je graag de coach voor jou alleen, kies dan voor een privé stage. Je wordt persoonlijk begeleid en we houden rekening met je ervaring zodat je veilig en met vertrouwen de weg op gaat.  

Ga voor Total Driving Control.

Bestel je cadeaubon Total Driving online of bel ons op 03/866.16.66

Toen ik aan de JESCO slipcursus begon (voor de fun en de kick!), kon ik niet vermoeden dat die ervaring me uiteindelijk het leven zou redden! Wat me vooral was bijgebleven is de tip: “focus niet op het naderende gevaar, maar zoek naar een uitweg.”

Jaren later stond ik op een snelweg in de file en zag ik in mijn achteruitkijkspiegel een vrachtwagen veel te snel dichterbij komen. De chauffeur zou onmogelijk nog kunnen remmen. Ik herinnerde me “zoek een uitweg”, startte snel mijn wagen om op de pechstrook te vluchten… Die vrachtwagen is toch nog bij mij binnengereden aan de koffer en het achterportier, maar ik zat ten minste niet geplet tussen de vrachtwagen voor mij en de aanstormende tientonner.
Ik ben JESCO zeer dankbaar voor het bevorderen van mijn inzicht in verkeerssituaties en die enkele eenvoudige, maar potentieel levensreddende tips. Ik zou dan ook iedere bestuurder het advies geven om de JESCO-cursus te volgen.

Ann Dierick
Anesthesist

- A. Dierick

Supergoede en leerijke ervaring gegeven door zeer goede instructeurs. Een aanrader, niet twijfelen om hier een cursus te volgen.

- C.B. – 5 sterren Google review

Vorig weekend volgde ik de cursus slip- en remcontrole bij Jesco. Wat een ervaring! Het was niet alleen geweldig leerrijk, maar ook nog eens superplezant! We kregen veel oefenkansen en goeie tips en tricks die ons hielpen bij een volgende poging. Daarnaast rij je met verschillende soorten wagens (manueel, automaat, gewone banden, ‘slicks’…) om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Ik heb zeker het gevoel dat ik mij nu veiliger in het verkeer kan begeven, te beginnen bij een correcte zitpositie, waar uiteraard ook werd bij stilgestaan. Instructeur Glenn deelde zijn kennis en ervaring en moedigde ons aan om onze grenzen op te zoeken op de piste, dit altijd met de glimlach! Zelf gaf hij ook af en toe een demo, waar je – dankzij de bijhorende uitleg – ook weer uit leert. Kortom, het was een topervaring! Als ik de kans krijg, kom ik zeker terug! 😉

- Helena Kropek – 5 sterren Google Review

Het was een geweldig terugkommoment deze voormiddag. De praktijk was leervol moment met zeer vriendelijke en professionele begeleiding van ervaren instructeurs, met voor en na een opsomming van de verschillende factoren die invloed hebben op deze opdrachten en ze te neutraliseren. Er waren interactieve opdrachten die een mij zeker hebben doen verstaan hoe belangrijk remmen, afstand houden, niet afgeleid zijn,… konden zijn. Met als afsluiter een zeer interessant groepsgesprek waaruit ik zeker heb geleerd. Hier kom ik zeker terug!

- Jarne Verbraeken

Een aangenaam terugkommoment gehad, bedankt Jesco voor de interessante en leerrijke cursus!

- Lore Van Asten

Ik vond het altijd nutteloos, tot mijn dochter dit bij jullie heeft gedaan. Super ervaring opgedaan en eigenlijk iets goed voor elke bestuurder 👍

- Melissa Zearo

Prachtige ervaring: in het slipgedeelte doe je belangrijke kennis op hoe je in noodsituaties moet reageren en gecombineerd met de commentary drive, krijg je ook inzicht in je eigen verkeerde rijgewoontes. Het is een zeer toffe ervaring en het kan letterlijk levens redden!

- P.B. – 5 sterren Google Review

Terugkommoment gedaan bij Jesco in Puurs en was echt een top dagje. Hele goeie vriendelijke, leuke en grappige instructeurs die sfeer afmaken. Ik heb veel kunnen bijleren in een paar uur. Kortom een onvergetelijke en leerrijke ervaring !

- Soufiane Echamlali Araouhid

Wat een TOP ervaring. We hadden met het ganse Codacious team een hele dag slip- en rijvaardigheidstraining geboekt. Super enthousiaste lesgevers, vlot en leuk gebracht… een top dag voor het ganse team!

- Stefan Moelants