Leer veilig rijden, volg een slipcursus!

Je veilig verplaatsen op de weg vergt inzicht en de juiste attitude achter het stuur. Wij bieden je een totaalpakket kennis en veiligheid aan. Bij JESCO leer je meer dan perfect je wagen onder controle houden. 

De meest gevolgde opleiding

Slip- en Remcontrole

De slipcursus, de autotraining referentie. Zonder twijfel wil jij een veilige chauffeur zijn. Beheers je ook werkelijk alle basistechnieken om veilig met de wagen te rijden? Willen is kunnen. Je intentie om minder risicovol aan het verkeer deel

Meer weten?

Leer verstandiger autorijden

Je begeeft je dagelijks in het verkeer en dat is niet zonder gevaar. Gelukkig staan wij voor je klaar om al onze kennis en expertise over autoveiligheid met je te delen. Schrijf je in voor een cursus slip- en remcontrole en beschik binnen de kortste tijd over alle basis tools en knowhow om je veilig met de wagen te verplaatsen. 

Til je kennis en rijervaring naar een hoger niveau. Kies na het volgen van de basiscursus voor een vervolgstage wagenbeheersing of rijvaardigheid en treed toe tot de steeds groter wordende groep van competente en verantwoordelijke chauffeurs. De 3 complementaire JESCO Auto Trainingen boeken als voordelig totaalpakket? Kies dan meteen voor het Total Driving Control programma. 

Hier vind je jouw ideale Personal Driving Training opleiding.

Jouw Auto Training Coaches

Wij worden jouw rijvaardigheidsexperten en we gaan er alles aan doen om je veiliger, bewuster en met volledige controle over je voertuig te leren rijden. Je mag ons instructeurs noemen maar we zien onszelf meer als coaches. Verwacht van ons dus geen kijvend vingertje of belerende speeches. Constructief, opbouwend en met een knipoog, zo gaan we je begeleiden tijdens je stagedagen op het JESCO Auto Training Circuit. 

Je krijgt van ons een schat aan tips en tricks mee voor noodgevallen. Die ga je aan het stuur van een recente wagen en in een veilige en gecontroleerde omgeving oefenen. Daarbij gaan we je intensief coachen, zodat je beter leert anticiperen op onverwachte en potentieel gevaarlijke situaties op de weg. 

Maak kennis met jouw Personal Driving Training Coaches.  

Voertuigcontrole in elke verkeersituatie

Jezelf redden uit een potentieel gevaarlijke verkeerssituatie, dat kan alleen wanneer je je voertuig volledig beheerst. Wij kunnen je leren wat je moet doen. We brengen je de juiste technieken en reflexen bij, zodat je intuïtief en met volledige controle over je auto kunt reageren, hoe het moet, wanneer het moet! 

Een JESCO-opleiding is meer dan alleen juist leren handelen bij onverwacht gevaar. We trainen je ook op defensief en proactief rijden, waardoor je verrassingen op de weg kunt vermijden. Plan daarom vandaag nog je JESCO-cursus zodat ook jij voortaan bewust en veilig de weg op gaat.  

Geef je veel om iemand? Geef dan een rijopleiding als cadeaubon. 

Meer dan 40 jaar rijopleiding ervaring

JESCO-rijvaardigheidsopleidingen worden nog vaak “slipcursus” genoemd. Dat heeft alles te maken met de slipcursussen die pionier Mike “slip” Van Hooydonk al organiseerde begin jaren 70. Gedreven om een belangrijke bijdrage te leveren aan veiliger verkeer, leerde Mike hoe chauffeurs hun wagen zonder ABS, ESP, BAS of andere elektronische rijhulpmiddelen toch perfect konden controleren.  

Vandaag zijn we als JESCO-team een groep van ervaren professionals die 100% gemotiveerd Mike’s missie verderzetten. We hebben een uitgebreide portefeuille aan opleidingen die we permanent evalueren en aanpassen aan de nieuwste verkeersevoluties en autotechnieken. Afhankelijk van je ervaring in het verkeer en het soort wagen waarmee je rijdt vind je vast en zeker jouw perfecte rijopleiding.  

Kies voor maximale veiligheid dankzij de beste autotraining in Vlaanderen. 

Prachtige ervaring: in het slipgedeelte doe je belangrijke kennis op hoe je in noodsituaties moet reageren en gecombineerd met de commentary drive, krijg je ook inzicht in je eigen verkeerde rijgewoontes. Het is een zeer toffe ervaring en het kan letterlijk levens redden!

- P.B. – 5 sterren Google Review

Supergoede en leerijke ervaring gegeven door zeer goede instructeurs. Een aanrader, niet twijfelen om hier een cursus te volgen.

- C.B. – 5 sterren Google review

Vorige
Volgende

Net je rijbewijs? Vergeet je Terugkommoment niet!

Niet alleen jij, iedereen heeft baat bij het vervolmaken van zijn vaardigheden als chauffeur. Bovendien ben je, wanneer je pas je rijbewijs heb behaald, verplicht om vanaf 6 tot maximaal 9 maanden daarna een aanvullende opleiding van 4 uur te volgen. 

Je Terugkommoment bij JESCO is niet zomaar zorgen dat je wettelijk “in orde” bent. We beloven je een waardevolle invulling van deze verplichte cursus, omdat we vinden dat niets belangrijker is dan veilig verkeer. Samen gaan we ervoor zorgen dat je je prille rijervaring naar een hoger niveau brengt. Na deze opleiding ga ook jij bewuster en beter gewapend tegen mogelijke gevaren de baan op. 

Vermijd een onnodige toeslag en schrijf je tijdig in voor je Terugkommoment.

De opleidingen

Slip- en Remcontrole

De slipcursus, de autotraining referentie. Zonder twijfel wil jij een veilige chauffeur zijn. Beheers je ook werkelijk alle basistechnieken om veilig met de wagen te

Wagenbeheersing

De slipcursus vervolgstage, next-level autotraining. Je hebt de initiatiecursus slip- en remcontrole gevolgd waardoor je al een flink aantal basistechnieken beheerst om veilig met de

Rijvaardigheid

De finale autotraining, wagenbeheersing perfectionering. Het is je menens met je wil om beter en veiliger met de auto te rijden. Je volgde met succes

Terugkommoment Rijbewijs

Wanneer je pas je rijbewijs B hebt behaald is het verplicht om vanaf 6 tot maximaal 9 maanden daarna een aanvullende opleiding van 4 uur

Total Driving Control

Het totaalpakket slip- en remcontrole, wagenbeheersing, rijvaardigheid. Echt werk maken van verkeersveiligheid doe je door te kiezen voor het integrale leertraject Total Driving Control. Het

Privé Stage

Private Driver Training, persoonlijke autotraining. Zoek niet verder naar je persoonlijke slip- en remcursus of je intensieve stage rijvaardigheid. Jouw personal JESCO training coach begeleidt

Meet the Team

Vorige
Volgende