De slipcursus, de autotraining referentie.

Slip- en Remcontrole

Zonder twijfel wil jij een veilige chauffeur zijn. Beheers je ook werkelijk alle basistechnieken om veilig met de wagen te rijden?

Willen is kunnen. Je intentie om minder risicovol aan het verkeer deel te nemen is het ideale uitgangspunt voor het volgen van de basiscursus slip- en remcontrole bij JESCO. Tijdens deze intensieve stage van één dag verwerf je meer inzicht in complexe verkeerssituaties. Je leert ook hoe je potentieel gevaarlijke situaties op de weg kunt vermijden en uiteraard ga je heel veel trainen op de juiste stuur- en remtechnieken om je uit een noodsituatie te redden. 

Leer gecontroleerd remmen en hindernissen ontwijken en schrijf je meteen in voor een cursus slip- en remcontrole. De slipcursus cadeaubon is het ideale geschenk voor iemand die je dierbaar is. 

Deze intensieve stage is eigenlijk veel meer dan een slipcursus.
Het is de levensnoodzakelijke autotraining voor iedere bewuste chauffeur.

Je veilig begeven in het dagelijkse drukke en complexe verkeer kan alleen met de juiste verkeersattitude en met kennis van de essentiële technieken om je wagen gecontroleerd te besturen. Daarom kies je JESCO voor je opleiding. Volg de cursus slip- en remcontrole en maak van defensief autorijden jouw tweede natuur. Voortaan ga ook jij bewust en vol zelfvertrouwen de weg op want gecontroleerd sturen en remmen, jij kan dat! 

Boek meteen je slipcursus

Reserveer snel en makkelijk je slip- en remcontrole stage. Vind je de datum van jouw keuze niet?
Bel ons op 03/866.16.66
Slipcursus volgen

Geef een slipcursus cadeau

Koop vandaag nog dit bijzonder waardevolle geschenk voor iemand om wie je echt geeft.
Je ontvangt de bon meteen in je mailbox.

Programma slip- en remcontrole

Jouw autotraining in één oogopslag

Hoe laat verwachten we je?

We verwachten je om 8u45 voor een goedgevulde slipcursus dag. ’s Middags nemen we een pauze voor een lekkere lunch, die is trouwens inbegrepen in de prijs. We ronden af rond 16u45.  

Waar verwachten we je?

Je wordt verwacht op de speciaal uitgeruste JESCO Auto Training Site gelegen aan de A12 Antwerpen Brussel ter hoogte van Boom. Op het terrein zijn slipzones ingericht op basis van een epoxy ondergrond. We houden deze stroken nat en zo simuleren we situaties die overeenkomen met 3 keer zo snel rijden op de openbare weg. Oefenen aan 40 km per uur stemt overeen met 120 km per uur in het echt. Dankzij deze unieke aanpak kan je bij JESCO in alle veiligheid je slip- en remcontrole trainen.  

Wat kan je verwachten?

Roadsense

Hoe blijf je uit de problemen (stay out of trouble). Tijdens korte theoretische sessies leer je de principes van roadsense: hoe vermijd je gevaarlijke situaties. Je coaches tonen je ook video’s om je te helpen begrijpen waarom een defensieve rijstijl belangrijk is om ongevallen te vermijden. 

Carsense

Hoe geraak je uit de problemen (get out of trouble). Aan het stuur van een recente Mercedes leer je de juiste technieken om in noodsituaties hindernissen te ontwijken en om gecontroleerd hard te remmen. Je krijgt de kans om te trainen op verschillende types auto’s, gaande van full elektrische wagens tot klassieke voor- en achterwiel aangedreven voertuigen. Door veel en intensief te oefenen worden de aangeleerde nieuwe vaardigheden automatismen. Dat is nodig om in reële situaties snel en gepast te kunnen reageren en een ongeval te vermijden. 

Personal Coaches

Wij zijn er voor jou. Dat je zelf het initiatief neemt om beter te leren autorijden vinden we ongelooflijk knap en we willen je graag helpen om dat doel te bereiken. We zien je daarom graag uit de bocht gaan, leren en de volgende run beter doen. Met tips en tricks gaan we je daarbij proactief ondersteunen. Dat doen we met een glimlach en altijd opbouwend. Jij schenkt ons je vertrouwen, wij geven je er graag vertrouwen achter het stuur voor terug.  

Vorige
Volgende

JESCO partners