Mike van Hooydonk

Pionier – Founder

In 1973, méér dan 47 jaar geleden gaf Mike “Slip” Van Hooydonk zijn passie voor auto’s en verkeer vorm bij de oprichting van JESCO. De naam wordt gevormd door de eerste letters van de voornamen van JEffrey en SCOtt, zijn 2 zonen.

In een tijd dat de auto’s niet over de minste passieve veiligheidssystemen of elektronische hulpmiddelen zoals ABS, ESP, BAS, … beschikten, leerde Mike zijn klanten hun wagen controleren in diverse realistische noodsituaties tijdens hun “slipcursus”. Al snel werd de benaming Jesco Auto Training School een begrip voor elke bewuste chauffeur en voor de vele bedrijven die verkeersveiligheid van hun medewerkers en zakenrelaties belangrijk vonden.

Vooral het laatste decennium is de verkeersveiligheid een echt maatschappelijk gegeven geworden en vinden we het ook terug op de vele politieke agenda’s. Jesco Auto Training School werkt dagelijks actief mee aan deze positieve evolutie. Wij stellen al onze expertise en vakkennis ten dienste van elke bewuste chauffeur en onderneming die actief wil bijdragen tot een veilige en intelligente verkeersdeelname.