Dirk van Hooydonk

Managing Director

Ik ben Dirk, en ik heb een passie voor auto’s.

Ik werd geboren in 1965 en groeide op in een warm nest. In mijn eerste garage stonden de Matchboxes naast de Dinky Toys en die deelde ik met mijn drie jongere broers. Op straat parkeerde ik mijn eerste Go-cart naast de driewieler van mijn zus, de vierde in ons rijtje van vijf.

De eerste Van Hooydonk met een liefde voor wagens was ik niet, dat was Mike, mijn oom en mentor. Hij was niet alleen een fantastische autorijder, hij was ook een gedreven leraar. Aan zijn lippen was ik gekluisterd, wanneer hij begon te vertellen over het controleren van een wagen, de juiste mindset achter het stuur, veilig en defensief rijden. Toen ik vijftien werd zette hij mij achter het stuur en leerde me rijden. Niet veel later gaf ik mijn eerste “anti-slip” cursussen als jobstudent op het terrein van Jesco, toen nog in Zolder.

Auto’s, voetballen, basketballen, ik had een fantastische jeugd. Studeren hoorde daar ook bij. Na het behalen van mijn Master in Marketing aan de Lessius Hogeschool in Antwerpen ging ik aan de slag in de IT sector. Na vier jaar keerde ik terug naar mijn roots en in 1994 nam ik de leiding over de Jesco Auto Training School.

Elke dag opnieuw voel ik me bevoorrecht om samen met een ploeg van enthousiaste professionals met Jesco te kunnen bijdragen aan veiliger verkeer. De voldoening die me dat geeft deel ik met die andere en nog grotere liefde van mijn leven, mijn vrouw. We hebben twee kinderen die we onze vier H’s hebben meegegeven. Hope, Humanity, Humility en Humor.