Terugkommoment Rijbewijs

Wanneer je pas je rijbewijs B hebt behaald is het verplicht om vanaf 6 tot maximaal 9 maanden daarna een aanvullende opleiding van 4 uur te volgen. Schrijf je daarom vandaag nog in en vermijd een onnodige toeslag. Boek hier.

Voor chauffeurs uit de regio Mechelen, de regio Brussel, de regio Antwerpen en de regio Sint-Niklaas is JESCO ideaal gelegen aan de A12 Antwerpen Brussel. Woon je in de buurt van Puurs, Boom, Londerzeel, Meise, Kapelle op den Bos of zelfs nog een beetje verder weg? Geen probleem, jouw dichtstbijzijnde terugkommoment vind je hier.  

Meer informatie

De kostprijs van het terugkommoment bedraagt 108 euro (jaarlijks geïndexeerd). U betaalt rechtstreeks aan Jesco Autotraining School. Betalen kan online nadat je een geschikte datum hebt gevonden in onze agenda. Klik hier.

Het Terugkommoment vormt de afsluiter van de rijopleiding voor jonge of nieuwe autobestuurders met rijbewijs B. Deze afsluitende opleiding van 4u kadert in de inspanningen van de Vlaamse Regering om de verkeersveiligheid te verbeteren door sensibilisering en het opdoen van bijkomende ervaring. Naast bewuster aan het verkeer deelnemen leer je bij JESCO ook beter je wagen te controleren. Daarom volg je deze cursus dus ideaal bij de auto training expert langsheen de A12 ter hoogte van Boom
Je terugkommoment bij JESCO is niet zomaar zorgen dat je wettelijk “in orde” bent door het volgen van een 4 uur durende cursus bij een erkende auto training school. JESCO belooft een waardevolle invulling te geven aan je verplichte stage, omdat we vinden dat niets belangrijker is dan veilig verkeer. We gaan ervoor zorgen dat jij je prille rijervaring naar een hoger niveau tilt. Na deze opleiding ga ook jij bewuster en beter gewapend tegen mogelijke gevaren de baan op. Het erkenningsnummer van JESCO Auto Training School is SCOJE T4. 
Sinds 2017 is een aanvullende opleiding van 4 uur verplicht voor iedere nieuwe chauffeur die zijn rijbewijs B behaald. Deze opleiding wordt terugkommoment genoemd en dient gevolgd te worden bij een hiervoor door de overheid erkend training center. Je neemt deel aan de cursus ten vroegste 6 maanden na het behalen van het rijbewijs B en ten laatste 9 maanden na die datum. Meestal ontvang je een uitnodigingsbrief van de Vlaamse overheid, maar beter is om op je burgerprofiel na te kijken vanaf wanneer je het terugkommoment moet volgen. www.mow-contact.be
Vorige
Volgende

JESCO partners