Privé Stage

Private Driver Training, persoonlijke autotraining.

Zoek niet verder naar je persoonlijke slip- en remcursus of je intensieve stage rijvaardigheid. Jouw personal JESCO training coach begeleidt je met de glimlach naar beter en veiliger met je auto rijden. Je eigen wagen echt leren kennen en feilloos controleren? Dat kan ook met een sport & fun drive.

JESCO-coaches zijn heel straf in het delen van hun rijervaring en hun kennis over verkeersveiligheid.  Geen wonder dus dat je er één helemaal voor jou alleen wil om extreem snel en efficiënt aan je vaardigheden als chauffeur te werken. Samen met hem of haar stel je op basis van je rijervaring je persoonlijk trainingsprogramma op. Daarna reserveren we de volledige JESCO Auto Training School piste exclusief voor jou. Tijdens een doorgedreven oefensessie train je intensief op de door jouw gekozen car control challenges. Daarbij word je permanent gemonitord en geeft je coach je een resem aan praktische tips en tricks mee. Ontdek vandaag nog alle mogelijkheden en bel 03/866.16.66 Doelgericht werken aan je vaardigheden als chauffeur? Kies dan voor een privéstage Car Control. Plezier beleven, je eigen wagen tot in de puntjes leren kennen en veiliger leren rijden? Dan is de JESCO Sport & Fun Drive de gedroomde auto training voor jou. Ga je liever voor een volledig programma rijvaardigheid? Neem dan zeker eens een kijkje op de JESCO Total Driving Control pagina. 

2020 wees chauffeurs de weg naar onze car control privéstages

Beter leren rijden met de auto in de veiligheid van je eigen wagen, velen ontdekten de voordelen hiervan al tijdens de voorbije pandemie. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden voor private auto training sessies en bel ons op 03/866.16.66 

Car Control

Jouw privé pakket praktische oefeningen

Sport & Fun Drive

Jouw uitdagende mix car control challenges

Gebruik al je energie op een positieve manier, en leer de grenzen van je wagen kennen. Dat is niet alleen puur plezier, je wordt er vooral een betere chauffeur door.  Eerst overlopen we samen je rijervaring en bepalen we je auto training doelstellingen. Op basis daarvan krijg je jouw persoonlijke selectie gepeperde wagenbeheersing opdrachten voorgeschoteld. Je personal coach houdt je nauwlettend in de gaten en geeft je een scala aan praktische tips mee waardoor je in no time heel veel rijexpertise opdoet.   Bel vandaag nog voor meer info over JESCO-privé stages op 03/866.16.66 

Ik vond het altijd nutteloos, tot mijn dochter dit bij jullie heeft gedaan. Super ervaring opgedaan en eigenlijk iets goed voor elke bestuurder 👍

- Melissa Zearo

Très bonne expérience avec nos instructeurs qui nous ont donné de bons conseils tout au long de la…

- Ahmed Benabdelouahed – 5 sterren Google review

Terugkommoment gedaan bij Jesco in Puurs en was echt een top dagje. Hele goeie vriendelijke, leuke en grappige instructeurs die sfeer afmaken. Ik heb veel kunnen bijleren in een paar uur. Kortom een onvergetelijke en leerrijke ervaring !

- Soufiane Echamlali Araouhid

Het was een geweldig terugkommoment deze voormiddag. De praktijk was leervol moment met zeer vriendelijke en professionele begeleiding van ervaren instructeurs, met voor en na een opsomming van de verschillende factoren die invloed hebben op deze opdrachten en ze te neutraliseren. Er waren interactieve opdrachten die een mij zeker hebben doen verstaan hoe belangrijk remmen, afstand houden, niet afgeleid zijn,… konden zijn. Met als afsluiter een zeer interessant groepsgesprek waaruit ik zeker heb geleerd. Hier kom ik zeker terug!

- Jarne Verbraeken

Prachtige ervaring: in het slipgedeelte doe je belangrijke kennis op hoe je in noodsituaties moet reageren en gecombineerd met de commentary drive, krijg je ook inzicht in je eigen verkeerde rijgewoontes. Het is een zeer toffe ervaring en het kan letterlijk levens redden!

- P.B. – 5 sterren Google Review

Supergoede en leerijke ervaring gegeven door zeer goede instructeurs. Een aanrader, niet twijfelen om hier een cursus te volgen.

- C.B. – 5 sterren Google review

Een aangenaam terugkommoment gehad, bedankt Jesco voor de interessante en leerrijke cursus!

- Lore Van Asten

Wat een TOP ervaring. We hadden met het ganse Codacious team een hele dag slip- en rijvaardigheidstraining geboekt. Super enthousiaste lesgevers, vlot en leuk gebracht… een top dag voor het ganse team!

- Stefan Moelants

Vorige
Volgende