Werknemers worden ambassadeurs veilig verkeer

Seminars & Keynotes

Influencers zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ook uw werknemers kunnen een krachtig hulpmiddel zijn om binnen uw organisatie te sensibiliseren rond veilig verkeer. Wek de ambassadeur in uw medewerkers en dompel ze onder in een bad vol verkeersveiligheid.

U wil bijdragen tot het verminderen van het aantal verkeersongevallen. Betrokkenheid daarvoor creëren bij uw personeel vraagt begeesterende en inspirerende sprekers. Reken daarom op de JESCO-verkeersveiligheid experten voor de organisatie van uw bedrijfsseminarie of keynote presentatie over verantwoord deelnemen aan het verkeer. Boeiende uiteenzettingen geïllustreerd met “real-life experiences” dragen bij tot meer inzicht bij uw medewerkers in de gevaren op de weg. Na de JESCO-roadsafety talk begrijpen zij beter dan wie ook hoe belangrijk het is om bewust en gecontroleerd met de auto te rijden. Die belangrijke boodschap dragen ze verder uit in hun werkomgeving en ver daarbuiten.  

Vertel ons meer over uw idee voor een seminarie of keynote rond het thema verkeersveiligheid. 

Contacteer het JESCO-talk team. 

slipcursus voor bedrijven

Weg piraat, welkom "ambassadeur veilig verkeer."
Uw bedrijf draagt voortaan de juiste boodschap uit.

Jesco-road Safety Talks

Maatwerk  

Iedere organisatie is anders. Het concept, de thema’s en de tone-of-voice van het seminarie of de keynote bepalen we in functie van uw bedrijfscultuur en doelgroep. Uw medewerkers impactvol aanspreken met inhoud en vorm die aansluit bij hun leef- en werkomgeving, om dat te bereiken werken we graag uw voorstel op maat uit. Vertel ons uw idee op 03/866.16.66 of vraag meer informatie over JESCO-road safety talks  

Thema ideeën 

 • Nieuwe (on)veiligheidssystemen
  • Ooit een anti-collision systeem LIVE actief gezien? Wat is ESP? Waarom is BSM (Blind Spot Monitoring) misschien ook voor u interessant? HUD is een absolute must, weet u waarom? Wist u dat de achteruitrijcamera ook andere nuttige features heeft?  
  • Het ideale thema om veiligheidsvoorzieningen in moderne wagens begrijpbaar en toegankelijk te maken in uw onderneming. 
 • Snelheid & afstand 
  • Rijden aan 30 km/u is 98% safe, verliest u er echt veel tijd door? In de bebouwde kom mag u 50 km/u, maakt het dan zoveel verschil wanneer u 60 rijdt? Hoeveel meter legt u af in 1 seconde wanneer u 120 km/u rijdt en wat is de gemiddelde reactietijd van chauffeurs? Waarom en hoe houdt u steeds een veilige afstand. 
  • Iedereen komt graag tijdig toe op zijn bestemming. Deze talk focust hierop en nog meer op toekomen tout court. 
 • Rijden in de spits 
  • Veilig op weg door de spits, dat kan alleen wanneer u ontspannen en zonder stress achter het stuur zit. Hoe doe je dat? Hoe blijf je dat als het onverwacht nog trager gaat? Hoe blijf je attent en hoe ga je om met agressief rijgedrag? Wat kan je doen om bij te dragen aan een veilige en vlotte doorstroming van het verkeer? 
  • Met deze presentatie lossen we het fileprobleem niet op. Er leren mee omgaan maakt wel een groot verschil voor wie dagelijks op weg gaat met de auto. 
 • Nog meer ideeën 
  • Blikveld en dode hoek 
  • De 4 killers op de weg: Geen gordel, onaangepaste snelheid, focus en GSM gebruik, rijden onder invloed. 
  • Defensief rijden 
  • Veilig op weg op gladde wegen, ideaal als voorbereiding op de herfst en winter 
  •  

JESCO-road safety talks helpen u om verkeersveiligheid te embedden in het DNA van uw organisatie. We geven u graag een persoonlijk antwoord op uw vragen op 03/866.16.66 of een voorstel op maat voor een seminarie of keynote.  Een inspirerende JESCO-talk over veilig verkeer is ook een perfecte aanvulling op ons opleidingspakket Corporate Driving Safety.   

Inschrijven voor onze B2B-opleidingen

Interesse in onze opleidingen?
Vraag via onderstaande knop je offerte aan.

De KMO-portefeuille, tot 30% subsidie!

JESCO Auto Training School is sinds 2007 ononderbroken erkend door de Vlaamse Overheid als opleidingsverstrekker. Het volledig pakket aan rijvaardigheidsopleidingen werd hiervoor onderworpen aan een doorgedreven audit. Dat we keer op keer een positieve evaluatie krijgen is niet alleen een erkenning van onze unieke expertise over verkeersveiligheid, het betekent ook dat Vlaamse KMO’s aanspraak kunnen maken op 20 tot 30% subsidie. Kies daarom JESCO voor uw opleidingsproject in veilig, intelligent en bewust autorijden.  

Ik vond het altijd nutteloos, tot mijn dochter dit bij jullie heeft gedaan. Super ervaring opgedaan en eigenlijk iets goed voor elke bestuurder 👍

- Melissa Zearo

Très bonne expérience avec nos instructeurs qui nous ont donné de bons conseils tout au long de la…

- Ahmed Benabdelouahed – 5 sterren Google review