Ecologisch, veilig en verder rijden

ECO-driving & E-driving

Brandstof is niet goedkoop en volledig elektrische voertuigen evenaren (nog) niet de actieradius van klassieke auto’s. Energiebewust rijden helpt om het verbruik en de kost van uw bedrijfswagens te verlagen en om hun rijbereik te vergroten.

Meer en meer organisaties zetten in op bewuster en beter omgaan met energie. Ook u kan met uw bedrijf een belangrijke bijdrage leveren aan deze maatschappelijke doelstelling door uw werknemers in te schrijven voor de ECO-driving / E-driving stage. Tijdens deze 3 uur durende theoretische en praktische opleiding leren ze de juiste technieken en attitude om economisch met de auto te rijden. Dat heeft een direct meetbare impact op de mobiliteitskost en ook op de verkeersveiligheid. Energiebewust deelnemen aan het verkeer leidt immers automatisch ook tot minder ongevallen. Vraag daarom vandaag nog uw offerte aan voor de bedrijfsopleiding ECO-driving / E-driving.  

Energiebewust autorijden verlaagt de mobiliteitskost, kan het rendement van het bedrijfswagenpark verhogen en draagt bij aan veiliger verkeer.

Programma bedrijfsopleiding: ECO-driving / E-driving

Energiebewust rijden is een actueel thema. Met de opleiding ECO-driving voor uw medewerkers neemt u het juiste initiatief om de ecologische voetafdruk van uw bedrijfsmobiliteit te verkleinen. We vertellen u er graag meer over op 03/866.16.66 of vraag meteen een offerte.  

Inschrijven voor onze B2B-opleidingen

Interesse in onze opleidingen?
Vraag via onderstaande knop je offerte aan.

De KMO-portefeuille, tot 30% subsidie!

JESCO Auto Training School is sinds 2007 ononderbroken erkend door de Vlaamse Overheid als opleidingsverstrekker. Het volledig pakket aan rijvaardigheidsopleidingen werd hiervoor onderworpen aan een doorgedreven audit. Dat we keer op keer een positieve evaluatie krijgen is niet alleen een erkenning van onze unieke expertise over verkeersveiligheid, het betekent ook dat Vlaamse KMO’s aanspraak kunnen maken op 20 tot 30% subsidie. Kies daarom JESCO voor uw opleidingsproject in veilig, intelligent en bewust autorijden.  

Toen ik aan de JESCO slipcursus begon (voor de fun en de kick!), kon ik niet vermoeden dat die ervaring me uiteindelijk het leven zou redden! Wat me vooral was bijgebleven is de tip: “focus niet op het naderende gevaar, maar zoek naar een uitweg.”

Jaren later stond ik op een snelweg in de file en zag ik in mijn achteruitkijkspiegel een vrachtwagen veel te snel dichterbij komen. De chauffeur zou onmogelijk nog kunnen remmen. Ik herinnerde me “zoek een uitweg”, startte snel mijn wagen om op de pechstrook te vluchten… Die vrachtwagen is toch nog bij mij binnengereden aan de koffer en het achterportier, maar ik zat ten minste niet geplet tussen de vrachtwagen voor mij en de aanstormende tientonner.
Ik ben JESCO zeer dankbaar voor het bevorderen van mijn inzicht in verkeerssituaties en die enkele eenvoudige, maar potentieel levensreddende tips. Ik zou dan ook iedere bestuurder het advies geven om de JESCO-cursus te volgen.

Ann Dierick
Anesthesist

- A. Dierick

Vorig weekend volgde ik de cursus slip- en remcontrole bij Jesco. Wat een ervaring! Het was niet alleen geweldig leerrijk, maar ook nog eens superplezant! We kregen veel oefenkansen en goeie tips en tricks die ons hielpen bij een volgende poging. Daarnaast rij je met verschillende soorten wagens (manueel, automaat, gewone banden, ‘slicks’…) om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Ik heb zeker het gevoel dat ik mij nu veiliger in het verkeer kan begeven, te beginnen bij een correcte zitpositie, waar uiteraard ook werd bij stilgestaan. Instructeur Glenn deelde zijn kennis en ervaring en moedigde ons aan om onze grenzen op te zoeken op de piste, dit altijd met de glimlach! Zelf gaf hij ook af en toe een demo, waar je – dankzij de bijhorende uitleg – ook weer uit leert. Kortom, het was een topervaring! Als ik de kans krijg, kom ik zeker terug! 😉

- Helena Kropek – 5 sterren Google Review