Ecologisch, veilig en verder rijden

ECO-driving & E-driving

Brandstof is niet goedkoop en volledig elektrische voertuigen evenaren (nog) niet de actieradius van klassieke auto’s. Energiebewust rijden helpt om het verbruik en de kost van uw bedrijfswagens te verlagen en om hun rijbereik te vergroten.

Meer en meer organisaties zetten in op bewuster en beter omgaan met energie. Ook u kan met uw bedrijf een belangrijke bijdrage leveren aan deze maatschappelijke doelstelling door uw werknemers in te schrijven voor de ECO-driving / E-driving stage. Tijdens deze 3 uur durende theoretische en praktische opleiding leren ze de juiste technieken en attitude om economisch met de auto te rijden. Dat heeft een direct meetbare impact op de mobiliteitskost en ook op de verkeersveiligheid. Energiebewust deelnemen aan het verkeer leidt immers automatisch ook tot minder ongevallen. Vraag daarom vandaag nog uw offerte aan voor de bedrijfsopleiding ECO-driving / E-driving.  

Energiebewust autorijden verlaagt de mobiliteitskost, kan het rendement van het bedrijfswagenpark verhogen en draagt bij aan veiliger verkeer.

Programma bedrijfsopleiding: ECO-driving / E-driving

Energiebewust rijden is een actueel thema. Met de opleiding ECO-driving voor uw medewerkers neemt u het juiste initiatief om de ecologische voetafdruk van uw bedrijfsmobiliteit te verkleinen. We vertellen u er graag meer over op 03/866.16.66 of vraag meteen een offerte.  

Inschrijven voor onze B2B-opleidingen

Interesse in onze opleidingen?
Vraag via onderstaande knop je offerte aan.

De KMO-portefeuille, tot 30% subsidie!

JESCO Auto Training School is sinds 2007 ononderbroken erkend door de Vlaamse Overheid als opleidingsverstrekker. Het volledig pakket aan rijvaardigheidsopleidingen werd hiervoor onderworpen aan een doorgedreven audit. Dat we keer op keer een positieve evaluatie krijgen is niet alleen een erkenning van onze unieke expertise over verkeersveiligheid, het betekent ook dat Vlaamse KMO’s aanspraak kunnen maken op 20 tot 30% subsidie. Kies daarom JESCO voor uw opleidingsproject in veilig, intelligent en bewust autorijden.  

Ik vond het altijd nutteloos, tot mijn dochter dit bij jullie heeft gedaan. Super ervaring opgedaan en eigenlijk iets goed voor elke bestuurder 👍

- Melissa Zearo

Très bonne expérience avec nos instructeurs qui nous ont donné de bons conseils tout au long de la…

- Ahmed Benabdelouahed – 5 sterren Google review