De basis voor veilig rijden

Autoveiligheid

Uw werknemers begeven zich dagelijks in het verkeer en dat is niet zonder risico’s. Met de bedrijfsopleiding autoveiligheid biedt u hun de mogelijkheid om zich veilig en bewust te verplaatsen.

Veilig autorijden bestaat uit 3 aspecten: verkeersattitude, techniek en vaardigheid. De JESCO-basisopleiding autoveiligheid richt zich tot bedrijven die snel en efficiënt de rijvaardigheid van hun personeel willen verbeteren. Dankzij deze verkeersstage van één dag kunt u meer greep krijgen op de directe en indirecte kosten verbonden aan de mobiliteit van uw medewerkers. Bovendien levert u er een belangrijke bijdrage aan verkeersveiligheid mee.  

De intensieve stage autoveiligheid is meer dan een slipcursus. Het is de onmisbare verkeersopleiding voor bedrijven.

De basiscursus Autoveiligheid is bedoeld om uw werknemers meer inzicht in complexe verkeerssituaties te geven. Ze leren ook hoe ze potentieel gevaarlijke situaties op de weg kunnen vermijden. De opleiding is praktijkgericht en bevat specifieke oefeningen om deelnemers de juiste stuur- en remtechniek aan te leren. Zo verwerven ze de juiste vaardigheden om zich met volledige controle over de wagen uit noodsituaties te redden. 

Start vandaag nog uw verkeersveiligheid initiatief en bel ons op 03/866.16.66 of vraag meteen uw offerte op maat. Dankzij de KMO portefeuille komt u mogelijk in aanmerking voor tot wel 30% subsidie. 

Op zoek naar een waardevol en persoonlijk relatiegeschenk? Schenk dan een JESCO slip- en remcontrole cadeaubon. 

Car Control = Cost Control.
Medewerkers die bewust en intelligent autorijden zijn minder betrokken bij ongevallen.
Zo wordt ook groot persoonlijk leed vermeden.

Programma bedrijfsopleiding autoveiligheid

Timing: 8u45 tot 16u45, de lunch ter plaatse is inbegrepen

Locatie: JESCO Auto Training School, Ooievaarsnest 33, 2870 Puurs-Sint-Amands.
Dat is naast de A12 Antwerpen–Brussel ter hoogte van Boom.

Autoveiligheid

Headline

Deze opleiding is een intensieve training waarbij we focussen op verkeersinzicht en wagenbeheersing. De opgedane kennis kan onmiddellijk in de praktijk toegepast worden. 

Roadsense

Stay out of trouble

Bondige interactieve theorie sessie rond het vermijden van gevaarlijke situaties. We tonen instructievideo’s die tonen waarom een defensieve rijstijl belangrijk is om ongevallen te vermijden.

Carsense

Get out of trouble

Aan het stuur van een recente Mercedes leren uw deelnemers de juiste technieken om in noodsituaties hindernissen te ontwijken en om gecontroleerd hard te remmen. 

Automatisme

Train reflexes

De gemiddelde reactietijd van een mens is 1 seconde. We trainen uw medewerkers op constante interactie tussen ogen, hersenen, handen en voeten. Het laat hun toe om automatisch en adequaat te reageren bij dreigend gevaar op de weg. 

Praktische oefeningen

Exercises

Het JESCO-oefenterrein werd speciaal ontworpen om in veilige omstandigheden de rijvaardigheid te verbeteren. Op de agenda staan ontwijkingsoefeningen met slipcontrole, noodstopremtechniek, remmen en ontwijken, preventieve remtechniek en aquaplaning! 

Commentary drive

Evaluation

Begeleid door een JESCO-instructeur rijden uw werknemers een kort selectief traject. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de JESCO-Cam en computeranalyse. Iedereen wordt daarna geëvalueerd op verkeersintegratie, rijvaardigheid en preventief & anticiperend rijden.

Inschrijven voor onze B2B-opleidingen

Interesse in onze opleidingen?
Vraag via onderstaande knop je offerte aan.

De KMO-portefeuille, tot 30% subsidie!

JESCO Auto Training School is sinds 2007 ononderbroken erkend door de Vlaamse Overheid als opleidingsverstrekker. Het volledig pakket aan rijvaardigheidsopleidingen werd hiervoor onderworpen aan een doorgedreven audit. Dat we keer op keer een positieve evaluatie krijgen is niet alleen een erkenning van onze unieke expertise over verkeersveiligheid, het betekent ook dat Vlaamse KMO’s aanspraak kunnen maken op 20 tot 30% subsidie. Kies daarom JESCO voor uw opleidingsproject in veilig, intelligent en bewust autorijden.