Wil jij werken aan veiliger verkeer bij JESCO?


10-01-2022

JESCO werft aan!

Ons team rijvaardigheidscoaches staat met wijd open armen klaar om nieuw auto training talent te verwelkomen. Lijkt het alsof we over jouw praten wanneer we zeggen dat we op zoek zijn naar iemand die ongedwongen, met de glimlach en vol vertrouwen chauffeurs beter kan leren rijden met de wagen? Ja? Dat is geweldig nieuws want we hebben een vacature voor een Instructeur wagencontrole en verkeersveiligheid (M/V).

Instructeur wagencontrole en verkeersveiligheid (M/V).

Het verkeer veiliger maken is jouw roeping. Je bent ervan overtuigd dat jij daaraan kan meewerken door bestuurders te leren hoe ze potentieel gevaarlijke situaties op de weg kunnen vermijden (“stay out of trouble”) en hoe ze zichzelf met perfecte controle over hun voertuig uit noodsituaties kunnen redden (“get out of trouble”). Dat wil je doen door helder je theoretische kennis te delen en enthousiast praktijktraining te geven op het volledig uitgeruste JESCO slip- en remcontrole terrein.

 • We verwachten geen diploma’s maar je hebt uiteraard je rijbewijs B. Op je persoonlijke teller staan al een flink aantal kilometers.
 • Je spreekt vlot Nederlands en durft je aan een paar woordjes Engels of misschien wel Frans te wagen.
 • Je houdt van auto’s maar je rijdt veilig en bewust. Daarom vind je ook dat racen thuishoort op het circuit en niet op de openbare weg.
 • Je ziet geen graten in werken volgens een flexibel schema, ook in het weekend.
 • Net als je collega’s maak je er een erezaak van om ’s ochtends de wagens en de trainingstrack perfect voor te bereiden. ’s Avonds vertrek je pas naar huis wanneer alles ook weer netjes opgeruimd is.
 • Jouw sterren van de dag zijn onze cursisten en ook een beetje onze trainingsvloot. Die bestaat uit een scala aan recente Mercedes wagens.

Grijp het stuur, grijp die kans.

We zoeken bovenal gedrevenheid en verantwoordelijkheid. Verkeersinzicht en meesterlijke stuur- en remtechniek zijn zeker een plus. Sowieso krijg je van ons een intensieve theoretische en praktische opleiding tot volwaardig instructeur wagencontrole en verkeersveiligheid. Waar wacht je nog op?  Vertel ons vandaag reeds waarom we jou altijd al in ons team gemist hebben. Stuur zo snel mogelijk je mail samen met je CV naar info@jesco.be ter attentie van Jess en voor einde februari zit jij misschien al bij ons voor een persoonlijk gesprek.

Het kriebelt maar je hebt nog vragen over onze vacature voor een Instructeur wagencontrole en verkeersveiligheid (M/V)? We beantwoorden ze met plezier via info@jesco.be. Durvers grijpen de telefoon en bellen naar 03/866.16.66 voor meer info.

Facts

 • We bieden je een fulltime job (38u/week) maar deeltijds kan ook.
 • Je werkt actief mee aan verkeersveiligheid en dat geeft heel veel voldoening.
 • Je planning krijg je een maand op voorhand. JESCO is flexibel, jij bent dat ook.
 • We bieden je een maatschappelijk verantwoorde job en dat zal je ook in je loonvoorwaarden weerspiegeld zien. Zelf beter leren autorijden en trainen met de nieuwste Mercedes auto’s maakt deel uit van je pakket.
 • Je stuurt je mail en CV zo snel mogelijk naar info@jesco.be t.a.v. Jess.
 • We ronden af voor 28/02/2022
 • Ons adres: JESCO Auto Training School, Ooievaarsnest 33, 2870 Ruisbroek. Dat is naast de A12 Antwerpen–Brussel ter hoogte van Boom.

 

Over JESCO: In 1973 richtte Mike “slip” Van Hooydonk JESCO Autotraining School op. Aan de hand van “slipcursussen” leerde Mike bestuurders hun wagen beter controleren. Ook vandaag wil JESCO zorgen dat alle cursus deelnemers bewust, gecontroleerd en vol vertrouwen een auto kunnen beheersen. Minder ongevallen op de weg door chauffeurs veiliger met de wagen te leren rijden, daarvoor gaan we. Dat doen we stimulerend, met passie en nooit belerend. Meer info vind je op www.jesco.be