Verbeter de rijvaardigheid van uw medewerkers


Geeft u om het rijgedrag van uw medewerkers en collega's?

Verkeersveiligheid en mobiliteit zijn voor elke verantwoordelijke onderneming al lang geen vage begrippen meer. Elke dag berichten de media over verkeersongelukken en files. De economische en sociale kost van deze situaties is nauwelijks te becijferen maar loopt in de miljarden euro's per jaar: een economische verlies zonder gelijke! Jammer! Zeker als u beseft dat vele van deze ongelukken kunnen worden vermeden door een aangepaste filosofie en attitude tijdens de verkeersdeelname. Een juiste vorming en opleiding door een team van ervaren specialisten is dé stap naar een veiliger wegverkeer voor u, uw medewerkers, uw familie en kinderen, ... voor iedereen.

Jesco Auto Training School...  is veel meer dan louter een "slipschool".

Sinds de eeuwwisseling is verkeersveiligheid uitgegroeid tot een maatschappelijk gegeven, dat vele politieke agenda’s beheerst. Wij willen er alles aan doen om deze positieve evolutie actief te ondersteunen. Daarom stellen wij onze expertise en infrastructuur ten dienste van elke automobilist of onderneming die wil bijdragen tot een veiliger verkeer. Jesco Auto Training School is immers meer dan louter een ‘slipschool’. Bij ons ligt de nadruk op veilig autorijden en bewust deelnemen aan het verkeer.

Al sinds 1973 de referentie in verkeersveiligheid in België.

In 1973 richtte Mike ‘Slip’ Van Hooydonk de Jesco Auto Training School op. In de beginjaren van Jesco was er nog geen sprake van elektronische veiligheidssystemen of rijhulpmiddelen zoals ABS, ESP of BAS. Aan de hand van zijn ‘slipcursussen’ leerde Mike zijn klanten om hun auto beter te beheersen. Jesco Auto Training School werd al snel een begrip voor bewuste automobilisten en bedrijven die oprecht begaan waren met de verkeersveiligheid van hun medewerkers en zakenrelaties.

In 3 opleidingen naar Total Driving Control

De basisopleiding is de dagopleiding Autoveiligheid.  Er zijn nadien 2 vervolmakingsopleidingen die ideaal gevolgd kunnen worden in een periode van 3 tot 9 maanden na de basisopleiding.  Beide vervolmakingstrainingen, wagenbeheersing en rijvaardigheid, vormen samen met Autoveiligheid het Total Driving Programma.  Bedrijven die van bij aanvang intekenen op de drie opleidingen, genieten een aanzienlijk reductie op het opleidingsbudget.

20 of  30 % subsidie mogelijk dankzij KMO-portefeuille

slipcursus volgen

Autoveiligheid


De basisopleiding
Details
Jouw medewerkers veilig in het verkeer?

Total Driving Control


3-daagse totaalopleiding
Details
commentary drive

Commentary Drive


Met computeranalyse
Details
rijschool-antwerpen-brussel

Eco Driving


Rijd veilig en ecologisch
Details
Event organiseren met een slipcursus

Events


Teambuilding
Details
slipschool jesco

Seminars


Op maat
Details