Total Driving Control... een must !


Van slipcursus tot intelligent autorijden!

Bent U voldoende voorbereid?  Autorijden blijft een zeer complex en vaak ook levensgevaarlijk gegeven. Dat het jammer genoeg al te snel verkeerd gaat, getuigen de dagelijkse berichten in de media. Nochtans kunnen vele noodsituaties vermeden worden door een juiste ingesteldheid en kennis betreffende écht veilig en intelligent autorijden !

Jesco Auto Training School streeft, als eerste gespecialiseerde school in België, sinds 1973, naar een intelligente rijvaardigheid bij zowel de particuliere autobestuurder als de beroepschauffeur. Roadsense en wagencontrole leiden vanzelfsprekend tot een beter en veiliger weggedrag.

U leert dat er een constante interactie moet zijn tussen ogen, hersenen, acties en reacties. In gevaarsituaties is er echter géén tijd om na te denken ! Die tijd krijgt u wél op de Jesco Auto Training School !

U maakt kennis met de noodsituaties zelf… in alle veiligheid en onder professionele begeleiding.  De essentie is dat wij u alles aanleren om uit de problemen te blijven en, indien u dit niet toepast, om zo veilig mogelijk uit de problemen te geraken. 

Alle Jesco-instructeurs werken zeer resultaatgericht en maken je een betere en veiligere chauffeurs.

Door de enthousiaste, professionele, motiverende, inspirerende en begripvolle aanpak van onze lesgever Thomas is dit voor mij een onvergetelijke dag geworden. Hij heeft me net dat duwtje in de rug gegeven tot het verleggen van mijn grenzen wat nodig is om deze dag als leerrijk te kunnen ervaren. Dankjewel Thomas!

Cadeaubon


Bestel online
Details
Slipschool volgen redt levens

Total Driving Control


Het complete programma
Details
Slipschool volgen redt levens

Wagenbeheersing


Vervolmaking
Details
Volg een rijvaardigheidsopleiding en wordt zo een veiligere chauffeur

Rijvaardigheid


Perfectionering
Details
Terugkommoment

Terugkommoment


Verplicht na behalen Rijbewijs B
Details