Bedrijfsopleidingen

Events


Individueel

met familie of vrienden


Bestel uw cursus in onze webshop

Snel en gemakkelijk


Verplichte opleiding voor jongeren.

TERUGKOMMOMENT

  • Dag Dirk,  Toch ook even persoonlijk reageren.  Het was een prachtopleiding. Niet wat ik had verwacht. Beter dan ik had gehoopt. Prima lesgevers. Heel goede lesinhoud gekoppeld aan praktijk. Met voldoende materiaal. Knap werk. Ik ga mijn twee dochters ook zo snel mogelijk inschrijven voor zo'n cursus. Groet, Mark De Visscher. (1.10.2018)

  • Mazda en Jesco Auto Training School werken samen voor de verbetering van uw verkeersveiligheid en rijvaardigheid.

  • Het VIAS Institute (vroeger BIVV) en Jesco werken sinds vele jaren samen rond verkeersveiligheidsopleidingen.  Het VIAS Institute is de referentie in België met betrekking tot verkeersveilgheid en bekend van talrijke succesvolle mediacampagnes zoals bv. de BOB-campagnes..

  • Ecolab stelt reeds 10 jaar haar vertrouwen in Jesco Auto Training School voor de opleiding en training van haar medewerkers voor de op-maat-opleiding Behind The Wheel.

     

     

  • De manier waarop deze opleiding gegeven werd, zowel theoretisch als praktisch, beviel mij zeer. Aangenaam theoretisch gedeelte met veel interactie en videomateriaal. Zeer nuttige opleiding. Indrukwekkend hoe gepassioneerd de instructeurs zijn en letten op elk detail. Chapeau! (AECOM - opleiding 02.08.2018)