Samenwerking met Mercedes-Benz Retail Belgium


JESCO Auto Training School, alleen veilige chauffeurs maken veilige auto’s ook echt veilig in het verkeer.

Veiliger verkeer door betere chauffeurs, vanuit die overtuiging richtte Mike Van Hooydonk in 1973 JESCO Auto Training School op.

Mensen leren hun wagen te beheersen, hun eigen vaardigheden in te schatten en correct te reageren in noodsituaties, dat was zijn missie.

Een team van meer dan 15 passionele coaches

Vandaag zijn we bij JESCO een team van meer dan 15 passionele coaches, die rotsvast geloven in dezelfde doelstelling: de risico’s van deelname aan het huidige complexe verkeer tot een minimum reduceren. Elke dag opnieuw leren we vol overgave bestuurders omgaan met de specifieke eigenschappen van hedendaagse wagens. Classic, hybride of full elektrisch, dankzij een uniek partnership met Mercedes-Benz Retail Belgium is onze trainingsvloot één van de meest actuele en volledige. Hierdoor kunnen we cursisten niet alleen een perfecte voertuig controle aanleren, we kunnen ze ook leren om maximaal gebruik te maken van de ondersteunende technologieën waarmee premium wagenbouwers de autoveiligheid verhogen. 

Jaarlijks vinden meer dan 5000 bestuurders van personen- en bestelwagens hun weg naar onze Car Control Academy voor een intensieve stage. Onze volledig uitgeruste training track ligt langs de A12 in Boom en is makkelijk bereikbaar. JESCO opleidingen zijn officieel erkend, dus subsidies voor bedrijven die werknemers een cursus aanbieden, zijn mogelijk via de KMO portefeuille. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden particulieren korting op de verzekeringspremie na het volgen van een stage.

JESCO Auto Training School, alleen veilige chauffeurs maken veilige auto’s ook echt veilig in het verkeer.

Mercedes-Benz Retail Belgium

Mercedes-Benz Retail Belgium is een dochteronderneming van Mercedes-Benz Belgium Luxembourg, met als moedermaatschappij Daimler AG.

Door gebundelde krachten van 11 vestigingen verspreid over Vlaanderen, Brussel & Wallonië kan je bij Mercedes-Benz Retail Belgium onder meer rekenen op heel wat expertise en een professionele service zowel binnen de sales- als aftersalesdepartementen. De onderneming staat voor flexibiliteit, een efficiënte & makkelijke bereikbaarheid en1 single point of contact voor alle vragen omtrent Mercedes-Benz personenwagens (nieuw of tweedehands/Certified), bestelwagens, vrachtwagens en smart.

Volgende Erkende Concessiehouders maken deel uit van Mercedes-Benz Retail Belgium:

Mercedes-Benz Antwerpen, Plantin & Moretuslei 321, 2140 Antwerpen
Mercedes-Benz Schilde, Turnhoutsebaan 16, 2970 Schilde
Mercedes-Benz Truck Center Antwerpen, Katwilgweg 4, 2050 Antwerpen (L.O.)
Mercedes-Benz Certified Megastore Antwerpen, Groenendaallaan 395, 2030 Antwerpen
Mercedes-Benz Mechelen, Brusselsesteenweg 359, 2800 Mechelen
Mercedes-Benz Wemmel, Steenweg naar Brussel 253, 1780 Wemmel
Mercedes-Benz Wemmel Verkooppunt Grimbergen, Wolvertemsesteenweg 308, 1850 Grimbergen
Mercedes-Benz Drogenbos, Grote Baan 340, 1620 Drogenbos
Mercedes-Benz Europa, Leuvensesteenweg 1150, 1200 Brussel
Mercedes-Benz Waterloo, Chaussée de Charleroi 20, 1420 Braine-l'Alleud
Mercedes-Benz Wavre, Avenue Lavoisier 10, 1300 Wavre