JESCO en Mercedes-Benz Retail Belgium, twee handen op één stuur


23-11-2021

JESCO en Mercedes-Benz Retail Belgium, twee handen op één stuur

Dit voorjaar besloten JESCO Auto Training School en de concessies van Mercedes-Benz Retail Belgium om de handen in elkaar te slaan. Onder het motto “bewuste chauffeurs in veilige auto’s” werd een uniek partnership opgezet. Dankzij deze samenwerking biedt JESCO vandaag rijvaardigheidstrainingen aan die het gangbare niveau ruim overtreffen. Het volledige wagenpark werd vernieuwd zodat cursisten nu de kans krijgen om ook de specifieke rijeigenschappen van hybride en volledig elektrische wagens te ervaren en vooral, om ze te leren beheersen! Onder meer de andere gewichtsverdeling en de geoptimaliseerde remeigenschappen worden extra onder de aandacht gebracht in de vernieuwde stages.  

Hand in hand voor veilig verkeer

Moderne wagens zijn voorzien van een veelvoud aan ondersteunende technologieën, waardoor iedereen nu maximaal beschermd aan het verkeer kan deelnemen. Om de risico’s op de weg te doen dalen, volstaat het niet om alleen de voertuigen veiliger te maken. Het gedrag van bestuurders en hun rijvaardigheid gaat hiermee hand in hand. De JESCO-opleidingen zetten in op defensief rijden, perfecte wagencontrole en meer bewustwording rond potentieel gevaarlijke situaties. Na het volgen van de cursus zijn de deelnemers dan ook unaniem in hun oordeel: “dit hadden we al veel eerder moeten doen.”

Bedrijven nemen het voortouw

De laatste jaren tonen een belangrijke trendverschuiving. Bedrijven beseffen meer en meer dat hun medewerk(st)ers hun grootste kapitaal zijn. Daarom investeren ze niet alleen in een aangename werkomgeving, maar ook in mobiliteit. De bedrijfsopleiding JESCO Total Driving Control past perfect in deze strategie. Dankzij de KMO portefeuille maken ondernemingen bovendien kans op tot wel 30% subsidie. Wie niet wil wachten op de baas kan natuurlijk altijd zelf al een cursus slip- en remcontrole boeken. Meer info vind je op www.jesco.be of via 03/866.16.66.