Commentary Drive Met computeranalyse


Vele ondernemingen spenderen goed bestede euro's aan opleiding en training van hun medewerkers in allerlei domeinen van hun jobinhoud: sales, marketing, financiën, ...  Over hoe hun waardevolle medewerkers zich echter van en naar het werk begeven, blijven ze volledig in het ongewisse.

De opleiding Commentary Drive met On-Board videocamera’s en computerregistratie is net bedoeld om via screening, informatie, test en feedback een beter inzicht te krijgen in de rijvaardigheid en verkeersdeelname van de medewerkers.

Tijdens deze opleiding evalueren onze ervaren instructeurs uw medewerker(s) op basis van een dertigtal criteria tijdens een doorgedreven commentary drive. Via deze stage wordt de anticipatie en preventietechniek aangescherpt en wordt de deelnemer attent gemaakt op onverwachte en kritieke verkeerssituaties. Vervolgens worden deze bevindingen individueel besproken en bijgestuurd waar nodig. Het resultaat is dat de deelnemer en zijn leidinggevende een perfect inzicht krijgen in de vaardigheden en aandachtspunten met betrekking tot een veilige verkeersdeelname.

Elke deelnemer stelt tijdens de debriefing zijn persoonlijk actiepuntenplan op.

Dit programma kan zowel op locatie als op het Jesco oefenterrein worden georganiseerd.