Autoveiligheid Prioritaire Diensten Op maat training


Brandweer, Politie, MUG en andere diensten kennen het bijzondere statuut van het prioritair rijden. Al méér dan 2 jaar heeft Jesco een aangepast opleidingsprogramma om de “prioritaire chauffeur” op te leiden en te trainen in zijn specifieke vakdomein.

Brandweer, Politie, MUG en andere diensten kennen het bijzondere statuut van het prioritair rijden. Reeds méér dan 20 jaar heeft Jesco een aangepast opleidingsprogramma om de “prioritaire chauffeur” te instrueren en te trainen in zijn specifieke vakdomein. Info aanvragen.

Onder sirene rijden, kruispunt benadering, tussen files doorrijden, beperkte voorrangsregels, beluisteren en beantwoorden van noodoproepen in actie, ... samen met een perfecte voertuigbeheersing met ruime aandacht voor ROADSENSE en CARSENSE (autoveiligheid en wagenbeheersing) staan op het programma.

In samenwerking met verscheidene lokale en federale politiediensten, provinciale en gemeentelijke diensten, diverse ziekenhuizen en MUG-diensten hebben wij al verschillende programma’s op maat uitgewerkt.

Deze stages kunnen worden aangepast aan het niveau van zowel de beginnende als de ervaren prioritaire chauffeurs.  Vraag onze referenties en een vrijblijvend programmavoorstel.