Combineer teambuilding met een gerichte opleiding

Drive safe, drive change

Nood aan meer connectiviteit? Co-creatieve blended en verankerende change- en leertrajecten in samenwerking met the House of Change.

Veilig autorijden bestaat uit 3 aspecten: verkeersattitude, techniek en vaardigheid. De JESCO-basisopleiding autoveiligheid richt zich tot bedrijven die snel en efficiënt de rijvaardigheid van hun personeel willen verbeteren. Dankzij deze verkeersstage van één dag kunt u meer greep krijgen op de directe en indirecte kosten verbonden aan de mobiliteit van uw medewerkers. Bovendien levert u er een belangrijke bijdrage aan verkeersveiligheid mee.  

Voor elke organisatie op zoek naar een originele activiteit met een directe meerwaarde. Teambuilding gevolgd door een opleidingstraject.

Een persoonlijke intakegesprek i.f.v. de juiste formule voor een activiteit met een doorgedreven leerrendement.

Gericht op de gehele populatie van uw organisatie. Gecoacht en gefaciliteerd door professionals die tijdens de opleiding fungeren als jullie inspirator, waardevol klankbord en expert ter zake.

Certificaten uitgereikt door 2 onafhankelijke erkende opleidingscenters met samen meer dan 40 jaar ervaring in het trainingsvak.

Plaats het welzijn van je medewerkers bovenaan de agenda!

De hoogste tijd om de uitdagingen van vandaag aan te pakken met een concreet initiatief.

Dat kan je doen door:

Dat hoef je niet alleen te doen want:

Gezamelijke visie op leren

Om organisaties en hun populaties terug te doen connecteren, om hen professioneel aan verbinding te laten werken… werkte the house of change samen met de Jesco AutotrainingSchool een laagdrempelige en atypische formule uit.

“Duurzame ontwikkeling van de organisatie door impactvolle individuele verandering,”

het is deze visie die the house of change en JESCO samenbracht.

Gedreven door de gedeelde wil om een gezamenlijke klant te helpen bij actuele “change challenges” dachten we na over een nieuw concept waarin we onze expertise samenbrengen.

Formule op maat

Een combinatie of leertrack die start met een inspirerende en confronterende slipcursus behoort uiteraard tot uw mogelijkheden. Met veel plezier tekenen we een unieke roadmap voor u uit in functie van uw specifieke doelen. Ontdek onze thema’s en modules om het ideale track voor uw organisatie samen te stellen:

Praktische informatie

Het Drive Safe, Drive Change concept is opgebouwd volgens het zelf ontworpen SILVER©-methodologie van the house of change dat nauw aansluit met die van Jesco Autotraining School die het leerrendement maximaliseren. Je traject kan uit de volgende onderdelen bestaan:

Alle workshops zijn maximaal interactief en intrainend zodat er wordt geleerd dankzij de expertise van je begeleiders én mede deelnemers.

Budget

Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-Portefeuille.

Netto-investering met KMO-P: vanaf €175 p.p. ,- ex. btw
Bruto-investering: vanaf €250 p.p.,- ex btw

Inschrijven voor onze B2B-opleidingen

Interesse in onze opleidingen?
Vraag via onderstaande knop je offerte aan.

De KMO-portefeuille, tot 30% subsidie!

JESCO Auto Training School is sinds 2007 ononderbroken erkend door de Vlaamse Overheid als opleidingsverstrekker. Het volledig pakket aan rijvaardigheidsopleidingen werd hiervoor onderworpen aan een doorgedreven audit. Dat we keer op keer een positieve evaluatie krijgen is niet alleen een erkenning van onze unieke expertise over verkeersveiligheid, het betekent ook dat Vlaamse KMO’s aanspraak kunnen maken op 20 tot 30% subsidie. Kies daarom JESCO voor uw opleidingsproject in veilig, intelligent en bewust autorijden.